Alles goed en betaalbaar geregeld


U heeft een uitvaartverzekering?

Uitvaartverzekeringen zijn er in verschillende vormen. Een naturaverzekering bijvoorbeeld, die diensten en producten verzekert, of een kapitaalverzekering, die geld uitkeert op het moment van overlijden. Wat beide verzekeringen gemeen hebben is dat u altijd de vrijheid hebt om mij in te schakelen als uw uitvaartbegeleider. Ik neem dan contact op met uw verzekeraar en zorg dat de afhandeling en uitbetaling netjes geregeld worden. U heeft nergens omkijken meer naar.

Wat kost een uitvaart?

Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Het is namelijk afhankelijk van de wensen van de overledene en de keuzes die u maakt. Zo is een begrafenis door de grafrechten duurder dan een crematie. En een vurenhouten kist goedkoper dan een eikenhouten exemplaar. Samen met u bekijk ik graag de mogelijkheden en uw budget, waarbij ik het zeer belangrijk vind u duidelijk te informeren over de kosten. Kiest u voor mij als uw uitvaartbegeleider, dan ontvangt u uiteraard snel een offerte waarin ik de te maken kosten transparant op een rijtje zet.

Ook kan ik naar aanleiding van een voorgesprek vrijblijvend een offerte maken, zodat u al in een eerder stadium inzicht krijgt in de te verwachten kosten.